fbpx

För ett tag sedan hade jag besök av en nybliven småbarnsfamilj som ville ha fina bilder på sin son som nyss lärt sig sitta och samtidigt passa på att ta lite familjebilder också.

Vi fick riktigt många härliga bilder och deras lille son bjöd verkligen på en show. Eftersom han var på så strålande humör hann vi med riktigt mycket variation och flera ombyten av kläder.

Så lyckas du med en barnfotografering hos oss

Som standard bokar vi alltid in 90 minuter till varje barnfotografering.

I början av fotograferingen får ni berätta om era önskemål med fotograferingen, exempelvis om ni har fotograferat något storasyskon vid samma ålder och vill efterlikna någon bild eller något helt annat önskemål. Därefter går vi igenom lite hur det funkar, vilken rekvisita vi planerar att använda och går även igenom barnens kläder som ni har tagit med er.

Vårt mål med fotograferingen är att det ska bli en rolig upplevelse för hela familjen. Genom att alltid arbeta i barnens takt så lyckas vi få fram de där busiga smilen som ni själva kanske har svårt att hinna fånga på bild. Är barnen lite blyga så har vi även tid att busa en stund innan vi börjar ta bilder.

När fotograferingen är klar så kommer vi att gå igenom de olika priserna och paketen som vi har att erbjuda.

När ni har gått hem så börjar fas 2 i vårt arbete med era bilder nämligen urval och redigering. Vårt mål med fotograferingen är att kunna visa upp cirka 50-70 bra varierade bilder för er. Vi tar bort de bilder som är tekniskt dåliga eller någon råkar blinka. Vi gör en enklare redigering, tar bort lite smuts på bakgrunden och beskär bilderna. När ni sen har valt ut era bilder så lägger vi lite extra kärlek på era favoriter.

Cirka 10 dagar efter fotograferingen så kommer ni få hem ett webbgalleri med de utvalda bilderna från er fotografering. De digitala bilderna väljer ni hemma i lugn och ro och tavlor samt förstoringar beställer ni i vår studio.

 

Vill ni också boka tid hos oss? Klicka på knappen så kommer ni direkt till vårt bokningsformulär

Här kan du se en före/efter bild på vad för redigering vi gör som standard.

8 BILDER PÅ BARNFOTOGRAFERING HOS OSS.

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!