fbpx

FÖLJ VÅRT ARBETE

Som fotografer så är vi alltid ute på uppdrag på nya och spännande platser och tar oss an nya utmaningar. 

Här får ni en inblick i hur det är att vara en fotograf!

Produktfoto - Vin & Sprit

Produktfoto på Elite Studio. Förra veckan fick vi en kund som bad om bilder till beställningssortimentet på Systembolaget. Något som inte har funnits tillgängligt på Systembolaget innan.  Kul och spännande tyckte vi och detta passade perfekt med Julio’s flytt upp till Göteborg. Julio är vår Hotell & Restaurang fotograf som innan har bott i Falkenberg.

Fitnessfoto med MR / PT

PT teamet från Martin Reynolds Personal Training (MR / PT) har nu fått nya personalporträtt och Elite Studio tar klivet in i Fitnessfoto. De stålar av positiv energi och får mig att vilja ta 5 varv runt

Elite Studio- en dag med Carl-Henrik

”Resan har varit rolig och lärorik” berättar Carl-Henrik samtidigt som han riggar blixtar till en fotografering hos en advokatbyrå i centrala Göteborg. Han har en mobil studio som han tar med sig på uppdragen så att han får största möjliga frihet att skapa unika porträtt.

Trubadurvinet

2009 besökte Michael och hans fru Toscana för första gången och blev förälskade i allt som fanns där – naturen, vyerna, de genuina gamla husen, de kringliga vägarna till vingårdarna, värmen och den magiska solen om sommarkvällarna men framförallt maten och såklart vinet.