Elite Studio Södra - Foto & Video

Foto & videotjänster för Företagskunder

Med många års erfarenhet bakom kameran och hög kompetens inom olika områden jobbar vi för att stärka ert varumärke och er profil på hemsida och sociala mediekanaler. 

För oss ligger högsta fokus på samarbetet med kunden; vår ambition är att i allt material vi producerar lyfta fram de känslor ni vill förmedla på ett sätt som överträffar förväntningarna. 

Vi utgår från Falkenberg och är i huvudsak verksamma på Svenska västkusten. 

Julio är uppvuxen i Göteborg och är interiör- och produktfotoexpert

julio@elitestudio.se

Björn är drönare- och filmfotograf uppväxt i Falkenberg

bjorn@elitestudio.se

Interiör med fokus Hotell & Restaurang

restaurang, hotell, mat, fine dining, foto, video, Med mångårig erfarenhet av foto och video inom Hotell & Restaurang så kan vi stolt säga att vi hjälper er att på allra bästa sätt visa upp er verksamhet.
Med mångårig erfarenhet av foto och video inom Hotell & Restaurang kan vi stolt säga att vi hjälper er visa upp er verksamhet från sin allra bästa sida.

Drönarbilder på din verksamhet

Drönarpiloter, drönare Har du en verksamhet som säljer upplevelser så är det enkelt att förmedla den upplevelse som ni erbjuder med perspektiv från luften. Allt för att skapa denrätta känslan och även av ett så praktiskt skäl som att hitta till er verksamhet.
Ge besökare en 'Wow'-känsla genom att visa upp era verksamheter och lokaler från helt nya, spännande perspektiv.

Fashion

Modeplåtning, modefotografi, verksamhetsfoto, fotograf, foto, kläder, produkt
Vi är stolta över den service vi känner att vi ger kunden och hjälper er hitta den där så viktiga känslan ni önskar förmedla i era bilder.

Matfoto

mat, drinkar, cocktails, burgare, pinchos, pincho nation, tapas, sharing, foto, video, fotograf, fotografi, videograf, rörligt, falkenberg, göteborg, halland, Malmö, restaurang, hotell, fine dining, öl, bärs
Med flera års branscherfarenhet inom hotell & restaurang har vi en unik insikt i hur ni bäst använder mat & dryckesfotografi för att locka nya kunder.