fbpx

FOTOGRAF I GÖTEBORG & UDDEVALLA FÖR FÖRETAG

Söker du en fotograf i Göteborg till ert företag? Kanske för att ta nya produktfoton eller personalfoton till hemsidan? Vi hjälper företag inom flera branscher med företagsfotografering. Vi utgår från våra studios i Göteborg, Uddevalla och Falkenberg.

VI ÖVERSÄTTER DIN VISION TILL EN KÄNSLA I EN BILD

Alla företag vill förmedla sin vision och känsla till potentiella kunder - men hur gör man det i bild? En bild kan ju säga mer än tusen ord - men rätt bild säger precis det du vill. Vi är experter på att översätta din vision till en känsla i en bild.

VÅRA TJÄNSTER

Våra tjänster innefattar bland annat personalfoto, verksamhetsporträtt, produktfoton samt foton för verksamheter inom hotell och restaurang.

Välkommen!

Elite Studio Falkenberg Fotograf foto Video Företag Hotell Restaurang Drönare Porträtt Fotokonstnär Yomo Uddevalla
Personalfoto för Yomo Uddevalla designat av Spik Studios
PERSONALFOTO

Personalfoton i lobbyn, på hemsidan eller tavlan i fikarummet ger en känsla av värme och visar betydelsen av varje individ i företaget. Välj mellan studiofoto och fotografering i din miljö.

Är du ute efter mer kreativitet? Vi hjälper till med förslag på teman och locations som passar ditt företags miljö.

Personalfotografering med pris från 350: - exkl moms.

VERKSAMHETSPORTRÄTT

Behöver ni hjälp med verksamhetsporträtt? Vi har lång erfarenhet av att fota verksamhetsporträtt och är experter på att översätta din vision till en känsla i en bild. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig? Tveka inte på att kontakta oss!

HOTELL & RESTAURANG

Oavsett om du behöver nya produktfoton till restaurangens meny eller nya bilder till hotellets hemsida, kan vi hjälpa dig.

Vi har lång erfarenhet av fotograferingar inom hotell- och restaurangbranschen. Kontakta oss gärna för att berätta mer om hur vi kan hjälpa er.

PRODUKTFOTOGRAFERING / STILLEBEN

Visste du att det ofta är olja i kaffekoppen för kaffereklamen - eller att maten i reklamen är penslad med nagellack för att se extra glänsande och läcker ut?
 
 
Vi har arbetat länge med produktfotografering i Göteborg med omnejd, och kan knepen bakom produktfoton som gör att din produkt kommer fram så bra som möjligt i reklambruset. Professionella produktfoton är idag en nyckelfaktor för företag som säljer en produkt.
 
 
Kontakta oss för att få hjälp av en produktfotograf med lång erfarenhet. Vi ger företag heltäckande service inom produktfotografering.
Scroll To Top