fbpx

Fotograf i Uddevalla

Hej!
Det är jag, Ulf Michal, som ansvarar för vår studio i Uddevalla. Jag har varit yrkesverksam som fotograf och filmare i snart 20 år. I grunden är jag utbildad skådespelare och regissör och arbetade med det den första delen av mitt vuxna liv. Fortfarande tar jag uppdrag som regissör, men bara sånna uppdrag som känns viktiga och meningsfulla.

Jag är sexbarnsfar och hela min tillvaro består av barn i alla åldrar - vuxna som små. Det bästa med att vara fotograf är alla möten med människor.

Jag är i grunden en obotlig optimist och tror oftast det bästa om folk. Att skapa och vara kreativ är nödvändigt för mig för att må bra. Jag lever med min familj i ett radhus i centrala Uddevalla. Familjen är nummer ett, men jag har också ett band som heter Sjömila där jag är sångare och låtskrivare. Det är vansinnigt roligt.

 / Ulf

Fotograf Uddevalla & Bohuslän

Söker du en fotograf i Uddevalla?

Via Elite Studio kan du boka en av våra duktiga fotografer, som har lång erfarenhet av fotografering. Vi finns för dig som söker en fotograf i Uddevalla och Bohuslän med omnejd.

Vi har professionella fotografer med hög känsla för service och att fånga känslor i bildformat. Vi har hög passion för fotografi och lång erfarenhet av att fota åt både privatpersoner och företag.

Hör av dig!

Vill du boka en fotograf eller ha mer information? Hör gärna av dig till oss på telefon på 031-320 90 00 eller via mejl på ulf@elitestudio.se!

 

Besök mig

Kålgårdsbergsgatan 14
451 30 Uddevalla

Följ mig

Instagram: elitestudiouddevalla
Facebook: elite studio Uddevalla

Scroll To Top