Skånes bästa spa!

På uppdrag av Ystad Saltsjöbad

Elite Studio Företagsfotograf Marknadsföring Falkenberg Fotograf foto Video Företag Hotell Restaurang Drönare Porträtt Fotokonstnär Ystad Saltsjöbad Gh5s Panasonic Ronin-s Atomos Ninja V

I Juni besökte vi Ystad Saltsjöbad för 2:a gången för att ta fram nytt marknadsmaterial. Vi uppskattar verkligen att få kunna leva ut vår kreativitet och tar tillvara på den frihet vi får när vi jobbar med YSB.

Vi hade verkligen tur med vädret och det bästa med YSB är alltid personalen som välkomnar oss så varmt samt agerar statister vid behov. I alla bilder vi tar på plats så är det medarbetarna som deltar och bjuder på sig själva för att det ska bli så bra som möjligt. Det tycker vi säger väldigt mycket om arbetsgivaren när alla medarbetare ställer upp och kämpar för varumärket.

Detta gör vi gärna om i framtiden! Gå gärna in på deras hemsida och kika på hur vackert det är där och är ni sugna på spa så kan vi verkligen rekommendera en visit där!

www.ysb.se

Lämna en kommentar


För att visa ett ”veta mer”-formulär på sidan gör de generella inställningarna här. Använd sedan elementet ”Veta mer formulär” för att placera det på sidan.