Videoreklam är ett utmärkt sätt att växa ditt företag. Men hur gör man det? Låt oss dela upp fyra enkla steg du kan följa för att dra nytta av att bygga vinnande videoreklamkampanjer.

Steg 1 – Bestäm vilka produkter eller tjänster du vill sälja mer av. Börja med den bästa och skapa en video som tillför konsumenternas värde kring det ämnet samtidigt som du bygger förtroende för din produkt eller tjänst. Till exempel gör vi marknadsföring för alla typer av företag, lokala företag, e-handelsbutiker och mer. Men en bransch som vi gör riktigt bra med är hotell. Därför skulle det vara en bra idé för mig att skapa en video speciellt för hotell om hotellmarknadsföring och hur man gör det ordentligt för att växa ditt företag. Videon ska tillföra värde oavsett om de följer oss ​​eller inte. I videon skulle jag visa upp alla attraktiva delar av hotellet för att skapa en ”feelgood” känsla. Sedan, i slutet, skulle jag ge någon form av uppmaning till handling för att gästerna skall boka en vistelse. Ser du hur detta skulle vara ett bra marknadsföringsverktyg! Så vilken typ av produkter eller tjänster har du där du kan skapa en video som den här?

Steg 2 – När videon är klar bestämmer du var du vill marknadsföra den! Google-nyckelord som leder till en målsida med den, Facebook & Instagram och vem du riktar dig till. YouTube-nyckelord för att rangordna videon för, LinkedIn och vem du riktar dig till osv. För exempel på ”hotell” vill vi visa videon när folk söker ”hotell” osv. Vi vill sedan rikta in de besökarna på Facebook och Instagram med videon. Vi vill också rikta in oss till hotellgäster på LinkedIn och visa dem den videon! Tänk på din video, var du vill att den ska ses och av vem.

Steg 3 – Bestäm en budget, hur mycket vill du investera i dessa annonser och hur planerar du att spåra avkastningen. Se till att du har en CRM för att spåra potentiella kunder och intäkter så att du förstår den verkliga avkastningen. Detta gör att du kan investera mer i det som fungerar! Steg

4 – Ställ in automatisering av e-postmarknadsföring för att fortsätta att vårda och tillföra värde till de segmenterade leads och kontakter. Bra extra videor och innehåll kring den specifika produkten eller tjänsten. Detta är ett utmärkt sätt att få mer försäljning, remisser och recensioner! — Tack för att du tittade. Om du tyckte att det här innehållet var till hjälp kan du ta en sekund och gilla, dela och kommentera. #videomarketing#video#smallbusinessmarketing

— Presenterad av: Julio Chang

Elite Studio hjälper småföretag att växa. Elite Studio grundades 2009.

Elite Studio brinner för marknadsföring av småföretag, ledarskap, försäljning, lagkultur med mera och delar ofta de tips, knep och strategier de har lärt sig i livet.

Elite Studio på LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elit…​ —

Följ oss: Elite Studio webbplats: https://www.elitestudio.se

Facebook: https://www.facebook.com/elitestudios…

Instagram: https://www.instagram.com/elitestudio…

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCuj8…

Lämna en kommentar

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!