fbpx

PT teamet från Martin Reynolds Personal Training (MR / PT) har nu fått nya personalporträtt och Elite Studio tar klivet in i Fitnessfoto.

Sofia & Mathilda MRPT Falkenberg -Fitnessfoto av Elite Studio med MRPT, Martin Reynolds Personal Training. Finess och PT i Falkenberg. Coachning, rådgivning och stöd inom träning & hälsa.

En tidig måndagsmorgon möter vi upp Sofia och Mathilda som båda jobbar som PT.

De stålar av positiv energi och får mig att vilja ta 5 varv runt byggnaden när vi pratar om deras tankar och idéer med fotograferingen. Idag blir det fokus på några nyckelövningar och tanken är att ta fram bilder som är lite mer beskrivande än vanliga personalporträtt på hemsidan. Lite fitnessfoto helt enkelt!

Sofia - MRPT Falkenberg - Fitnessfoto av Elite Studio med MRPT, Martin Reynolds Personal Training. Finess och PT i Falkenberg. Coachning, rådgivning och stöd inom träning & hälsa.

Sofia specialiserar sig på Yoga och träning under och efter graviditet.

Efter 5 minuters uppvärmning så är vi redo att plåta på allvar och båda har en otrolig uthållighet och närvara under övningarna. Fotograferandet går undan riktigt bra. 

Mathilda - MRPT Falkenberg - Fitnessfoto av Elite Studio med MRPT, Martin Reynolds Personal Training. Finess och PT i Falkenberg. Coachning, rådgivning och stöd inom träning & hälsa.

Mathilda jobbar med att utforma träningsupplevelser som förhöjer vardagen och sätter en fantastisk grund för framtiden.

För att skapa en kontrastrik ljussättning så använde vi 2 st Elinchrom Softboxar snett framifrån och snett bakifrån. Typiskt för fitnessfoto så plåtade vi från en låg vinkel.  Detta ger oss en smal skugga kroppen och visar upp muskel definition på ett smickrande sätt. Våra inställningar denna gång var följande:

Keylight: Deep Octa 100cm på styrka 2.5.

Rimlight: 60×60 Softbox på styrka 2.0.

1/200 sekund med f/5,6 och ISO 100 med 50mm och 100mm.

Elite Studio kommer att återvända till MR/PT för att fotografera resten av PT teamet och vi ser verkligen fram emot nästa tillfälle!

Sofia - MRPT Falkenberg - Fitnessfoto av Elite Studio med MRPT, Martin Reynolds Personal Training. Finess och PT i Falkenberg. Coachning, rådgivning och stöd inom träning & hälsa.

MR/ PT . Where results happen!

Fitnessfoto av Elite Studio med MRPT, Martin Reynolds Personal Training. Finess och PT i Falkenberg. Coachning, rådgivning och stöd inom träning & hälsa.

HusCentrum i Falkenberg

MR / PT är ett gym i Falkenberg som ligger i HusCentrum. Ett kollektiv för entreprenörer med utgångspunkt i Halland. Ägaren Martin Reynolds som har drivit gymmet i några år nu har hjälpt många från Falkenberg att komma igång med sin träning. Julio och Björn från Elite Studio Södra tränar på MR/PT och kan varmt rekommendera deras tjänster!

Lämna en kommentar

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!