Reklam för Ystad Saltsjöbad

Skånes bästa spa!

Elite Studio Företagsfotograf Marknadsföring Falkenberg Fotograf foto Video Företag Hotell Restaurang Drönare Porträtt Fotokonstnär Ystad Saltsjöbad Gh5s Panasonic Ronin-s Atomos Ninja V

I Juni besökte vi Ystad Saltsjöbad för 2:a gången för att ta fram nytt marknadsmaterial till deras kommande reklam. Vi uppskattar verkligen att få kunna leva ut vår kreativitet och tar tillvara på den frihet vi får när vi jobbar med Ystad Saltsjöbad.

2 dagar fyllda med fotograferande och filminspelning där vi var 2 personer från Elite Studio.

Vi hade verkligen tur med vädret och det bästa med Ystad Saltsjöbad är alltid personalen som välkomnar oss så varmt samt agerar statister vid behov. När vi fotograferar på plats så är det medarbetarna som deltar och bjuder på sig själva för att det ska bli så bra som möjligt. Det tycker vi säger väldigt mycket om arbetsgivaren när alla medarbetare ställer upp och kämpar för varumärket.

Detta gör vi gärna om i framtiden! Gå gärna in på deras hemsida och kika på hur vackert det är där och är ni sugna på spa så kan vi verkligen rekommendera en visit där!

www.ysb.se

Vi fick med oss 2 kameror och 1 drönare för att få med allt. Speciellt fokus var det på Villa Strandvägen. Det är en restaurang i världsklass som ligger bredvid YSB.

2 Kommentarer

  1. froleprotrem den 30 november, 2020 kl 23:18

    Very interesting info !Perfect just what I was looking for!

  2. Elliott Casola den 8 december, 2020 kl 04:38

    optimal

Lämna en kommentar