BMW Driving Experience

En heldag på Falkenbergs motorbana tillsammans med BMW M bilar

Igår spenderade vi dagen på Falkenbergs motorbana tillsammans med Alli Förarutveckling där ett omfattande uppdrag utfördes för att ta fram nytt marknadsmaterial.

Dagen börjar 06.30 med en testflygning av DJI’s Inspire 2. En drönare som används av filmteam världen över för att filma och plåta de mest extrema projekten där kvalitet är av högsta prioritet. Den kräver 1 pilot som flyger själva drönaren och 1 kamera man som sköter gimbalen som styr och stabiliserar kameran. När vi anländer till Falkenbergs motorbana så är kuren redan igång och vi börjar med att packa upp all utrustning. Efter en kort introduktion så riggar vi en BMW x5 så att Björn kan sitta i backluckan. Han filmar då med en RED 4k kamera på en gimbal. Lasse som är en av arrangörerna kör först ut med Björn i bagaget och mig i baksätet på ett testvarv med deltagarna.
Björn sköter all filmning idag och jag står för bilderna och i takt med att utbildningen fortskrider så ökar tempot och svårighetsgraden för det som filmas och fotas.
Vid 14-tiden så är det dags att plocka fram drönaren, dagens mest utmanande filmning står framför oss. Vi riggar och testar alla system precis vid startljusen.  I bakgrunden hörs det hur BMW M2 motorerna når sin fulla potential medans förarna testkör ett varv.
Det riktiga varvet drar igång och vi följer efter bilarna med världens med avancerade drönare. Inga problem att hänga med här!
Nu sitter vi båda med allt material som skall färdigställas för leverans till kund och med en fräsch bränna på kroppen efter en heldag ute i det vackra Falkenbergsvädret så ser vi fram emot att leverera ännu ett projekt.
Kika gärna på deras hemsida om ni vill lära er att köra seriöst! www.forarutveckling.com

Lämna en kommentar

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!