En härlig sensommarkväll hos Michael med levande musik, pizza och gött vin.
Fantastiska förutsättningar för att skapa en kort reklamsnutt för Trubadurvinet!

Allt fler förfrågningar kring food & beverage trillar in och i Juli blev vi tillfrågade av trubaduren Michael Abrahamsson www.mame.nu om vi kunde hjälpa honom att ta fram marknadsmaterial till hans Trubadurvinet som lanseras den 6:e September på Matdagarna i Falkenberg.

Självklart tar vi oss an utmaningen så det styrdes upp en hemmakväll hos Michael med vänner, stenugnsbakad pizza och naturligtvis trubadurvinet.

Elite Studio Södra har just nu under 2019 garanterad leverans inom 4 dagar på standard projekt. Snabbt ska det gå! 

Kika på vår företagssida för att få hjälp med ert marknadsmaterial. https://www.elitestudio.se/ftg/fotografi/

2009 besökte Michael och hans fru Toscana för första gången och blev förälskade i allt som fanns där.  Naturen, vyerna, de genuina gamla husen, de kringliga vägarna till vingårdarna, värmen och den magiska solen om sommarkvällarna men framförallt maten och såklart vinet. Efter ett par somrar där fann de också till slut en plats och ett paradis som skulle bli deras årliga plats under ett par veckors tid, den svenskägda fina vingården i den lilla byn Greve In Chianti som andas värme och är så nära Italien man kan komma.

Sedan 2018 har Michael också gjort ett par spelningar och bröllop i samarbete och tillsammans med vingården, därav föddes idén att göra ett vin som till slut skulle heta Trubadurvinet.

Så njut av ett glas bara som det är eller en flaska tillsammans med dom ni tycker om! Vinet passar bäst till det italienska köket, till vardags eller fest. Gärna ihop med en varm pizza, pasta carbonara eller risotto och min musik i högtalarna ? 

Njut av livet oavsett vilken dag ni väljer att fira det / M.A 

Trubadurvinet by Michael Abrahamsson
Gott sällskap, musik, pizza och vin. 

Snart på
Beställning på www.xwine.se @trubadurvinet www.trubadurvinet.se 

Trubadurvinet by Michael Abrahamsson

Produktfoto i vår Mölndalsstudio

Lämna en kommentar

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!