Bröllopsfotografering

Kärlek – oavsett när, var, hur eller mellan vilka det sker så är det något otroligt vackert. Bröllopsdagen är en hyllning till er kärlek till varandra och starten på resten av era liv tillsammans. Kort och gott – en dag fyllt av känslor, nerver, skratt och såklart nära och kära!

Vi älskar bröllop –  för oss är det viktigt att ni väljer den bröllopsfotograf som ni känner er bekväma med. Vi går in med hull och hår när ni bokar oss och ni får något mer än bara en bröllopsfotograf i Göteborg när ni frågar oss om vi vill dela er dag med er!

Vi håller som mest till kring Göteborg men har hela världen som vår arbetsplats – årligen åker vi runt hela Sverige och ibland har bröllopsfotograferingarna tagit oss till andra sidan jorden – Australien till exempel!

Vill ni träffas helt förutsättningslöst och lära känna oss och hur vi arbetar så slå gärna en signal på 031 320 90 00 eller fyll i kontaktformuläret nedan så hör vi av oss så snart som möjligt!

O-T: 10.18 / F: 09-16.30

031-320 90 00

"Josefine är en fantastisk fotograf och våra bilder blev helt magiska! Carl Henrik som hjälpte oss välja ut bilder tog sig gott tid om och det märks i alla detaljer att den här studion har ett genuint intresse av sina kunder. Här brinner man för vad man gör och ger långt mer än vad som kan förväntas! Stort plus även för hur snabbt vi fick tiden då vi bokade sent och gravidmagen närsom kunde blivit ett minne! Vi kunde inte vara mer nöjda och kan utan tvekan lämna våra allra varmaste rekommendationer."

/ Elin