M-T: 10-18 / F: 10-16.30

031-320 90 00

Gravidfotografering Göteborg

Vill du besöka en gravidfotograf som är fylld med passion, värme och yrkeskunnande, är Elite Studio rätt val för dig! För oss är gravidfotografering en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen.

Gravidfotograf med flera års erfarenhet

Fotograferna på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering inom olika områden. Bland annat på att ta fina gravidbilder.

Gravidfoto i din smak 

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg för att ta gravidfoton. Vi tar både ensambilder på dig, gravidbilder med syskon och vackra gravidbilder tillsammans med din partner. Vi debiterar inget extra för bilder med hela familjen och ni köper endast dom bilder ni tycker om!

Vi har marknadens bästa kvalité på gravidbilder

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand, så driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

"Magiska bilder på våra barn!
Jag mailade Elite i våras och ville boka tid för fotografering då vår yngste skulle ta studenten. I mailet förklarade jag att det fanns vissa svårigheter - sonen har grav autism och grav utvecklingsstörning och är inte alltid (understatement) samarbetsvillig.
Det tog tio minuter så ringde Carl-Henrik upp. Han var lite insatt i problematiken, ville veta lite mer och förklarade att han hade som målsättning att vis kulle få 60-100 bilder att välja mellan. Jag skrattade lite matt och sa att "om vi får E N bra bild på alla så är jag nöjd".
När vi hämtade vår skiva med bilder och började titta hemma så både skrattade och grät vi. På några bilder syns inte sonens handikapp överhuvudtaget - han ser ut som vilken 20-åring som helst. En av bilderna på de tre bröderna är så himla otroligt bra att man blir tårögd varje gång. Tack! Tack! Tack!"

/ Marie