fbpx

GRAVIDFOTOGRAFERING

Föreviga en magisk tid

Gravidfotografering

Vill du besöka en gravidfotograf som är fylld med passion, värme och yrkeskunnande, är Elite Studio rätt val för dig! För oss är gravidfotografering en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen.

Fotograferna på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering inom olika områden. Bland annat på att ta fina gravidbilder.

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg för att ta gravidfoton. Vi tar både ensambilder på dig, gravidbilder med syskon och vackra gravidbilder tillsammans med din partner. Vi debiterar inget extra för bilder med hela familjen och ni köper endast dom bilder ni tycker om!

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand, så driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

VILL DU VETA MER ELLER BOKA TID?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

VARFÖR EN professionell FOTOGRAF?

Vi som arbetar på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering och fotograferar allt från barnfoto och bebisfoto till familjefoto och syskonfoto.

4,9 av 5 i snittbetyg

Baserat på recensioner och betyg på Google, Facebook och Eniro

"Helt fantastiska! Gjorde hela fotograferingen till en lek för mina små grabbar. Jag hade inga förväntningar på att vi skulle få några bilder på min äldsta son, som har autism. Men den lekfulla uppsättningen och superproffsig fotograf lyckades ta magiska bilder. Tack, tack och åter tack för er!" / Sara

TAVLOR

Personligt, klassiskt, stilrent – du väljer själv!

Tack vare att vi har tryckeriet i egen regi så kan vi alltid erbjuda marknadens bästa material till förmånliga priser. Vi har material på foto som du troligen aldrig sett – tex våra laminerade fotografering som är helt skyddade från både fingeravtryck som tidens tand.

Välj och vraka bland över 3000 ramar för att hitta din favorit.

Behöver du hjälp så bokar vi gärna ett separat möte för att hitta just den lösning som passar dina önskemål bäst

FAQ

Ni betalar endast för de bilder ni vill beställa, köper ni dessutom mer än 4 digitala bilder så får ni 995kr i rabatt

Du hittar vår fullständiga prislista här

Under fotograferingen ges flera valmöjligheter när det kommer till variation på bilder och ni får gärna komma med egna idéer.

 
Målet med fotograferingen är att ni ska få välja mellan ca 40 – 60 st bra bilder med så stor variation som möjligt -val av bilder sker sedan online cirka 1-2 veckor efter fotografering
Vi finns i vår härliga lokal på Södra Ågatan 18B, Mölndal – på samma gata som bl.a Kakelpalatzet
 
Precis utanför har vi flera gratis parkeringsplatser tillägna till våra kunder.
 
Med lokaltrafik är ”Lackarebäck” den närmaste hållplatsen och ligger cirka 200 meter från oss!
GPS; använd gärna Google Maps – sök på ”Elite Studio” så hittar ni lätt till oss!
Övrig kontakt och kartor; http://www.elitestudio.se/kontakt/

 

Vi jobbar bara med fakturabetalning (självklart har vi skippat fakturakostnader).
När du har fått hem ditt webbgalleri och valt dina bilder så får du hem en faktura, när den är fullbetald så får du tillgång till din order.
Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!