T: 031 320 90 00

barn / bebis / familj / syskon

Vill du besöka en fotograf som är fylld av värme, passion och yrkeskunnande så är Elite Studio rätt val för dig! För oss är foto en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen.

 

Vi som arbetar på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering. Är det bröllopsfotografering – så får ni en bröllopsfotograf, och är det barnfotograf i Göteborg som ni behöver så får ni en specialist på barnfotografering.

 

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand så driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

 

Första tiden med en baby är otroligt härlig och går försvinnande fort. Knubbiga babyarmar, söta små fingrar och tår är vacker konst i sig, och det underbara skrattet värmer vem som helst ända in i hjärtat!

Babyfotografering kräver en speciell typ av fotokompetens och hos oss har vi fotografer specialiserade just för lyckade babyfotograferingar. Som med alla våra fotograferingar så bokar vi alltid gott om tid för att fotograferingen ska ske utan stress och så att alla barn som kommer till oss får en kul stund i studion.

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg eller Uddevalla och vi tar både ensambilder på ert barn och bilder med barnet tillsammans med övriga familjen. Vi debiterar inget extra för bilder med hela familjen och ni köper endast dom bilder ni tycker om!