Barnfoto / Bebisfoto / Familjefoto / Syskonfoto

Fotograf i Göteborg med omnejd

M-T: 10-18 / F: 10-16.30

031-320 90 00

Barnfoto / Bebisfoto / Familjefoto / Syskonfoto

Vill du besöka en fotograf som är fylld av värme, passion och yrkeskunnande, är Elite Studio rätt val för dig! För oss är foto en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen.
Vi som arbetar på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering och fotograferar allt från barnfoto och bebisfoto till familjefoto och syskonfoto.

Fotografering barn 

Är ni sugna på att ta barnfoto? Då är det en barnfotograf i Göteborg ni behöver. Hos Elite Studio kan du ta del av specialister på barnfotografering.

Fotografering familj

Är det en familjefotografering ni är ute efter ska ni givetvis få en familjefotograf. Vi ser till att du får med dig ett familjefoto hem som alla är nöjda med.
Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg och vi tar både ensambilder på ert barn och bilder med barnet tillsammans med övriga familjen.
Vi debiterar inget extra för bilder med hela familjen och ni köper endast dom bilder ni tycker om!

Marknadens bästa kvalité på allt vi gör

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand, driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

"Magiska bilder på våra barn!
Jag mailade Elite i våras och ville boka tid för fotografering då vår yngste skulle ta studenten. I mailet förklarade jag att det fanns vissa svårigheter - sonen har grav autism och grav utvecklingsstörning och är inte alltid (understatement) samarbetsvillig.
Det tog tio minuter så ringde Carl-Henrik upp. Han var lite insatt i problematiken, ville veta lite mer och förklarade att han hade som målsättning att vis kulle få 60-100 bilder att välja mellan. Jag skrattade lite matt och sa att "om vi får E N bra bild på alla så är jag nöjd".
När vi hämtade vår skiva med bilder och började titta hemma så både skrattade och grät vi. På några bilder syns inte sonens handikapp överhuvudtaget - han ser ut som vilken 20-åring som helst. En av bilderna på de tre bröderna är så himla otroligt bra att man blir tårögd varje gång. Tack! Tack! Tack!"

/ Marie

KONTAKTINFO

MÅN-TORS: 10-18 / FRE: 10-16.30

Södra Ågatan 18B 43135 Mölndal

031-3209000