fbpx

Familjefotografering & Barnfotografering i Göteborg

Barnfoto / Bebisfoto / Familjefoto / Syskonfoto

Vill du besöka en fotograf som är fylld av värme, passion och yrkeskunnande, så är Elite Studio rätt val för dig! För oss är foto en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen. Vi som arbetar på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering. Är det en barnfotograf i Göteborg ni behöver - får ni en specialist på barnfotografering, och är det en bröllopsfotografering - får ni en bröllopsfotograf. 

Marknadens bästa kvalité på allt vi gör

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand, så driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

 

Bebisfotografering

Första tiden med en bebis är otroligt härlig och går försvinnande fort. Knubbiga babyarmar, söta små fingrar och tår är vacker konst i sig, och det underbara skrattet värmer vem som helst ända in i hjärtat! Bebisfotografering kräver en speciell typ av fotokompetens och hos oss har vi fotografer specialiserade just för lyckade bebis-/babyfotograferingar. Som med alla våra fotograferingar bokar vi alltid gott om tid för att fotograferingen ska ske utan stress och så att alla barn som kommer till oss får en kul stund i studion.

Hela familjen är välkommen!

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg eller Uddevalla och vi tar både ensambilder på ert barn och bilder med barnet tillsammans med övriga familjen. Vi debiterar inget extra för bilder med hela familjen och ni köper endast dom bilder ni tycker om!