BARNFOTOGRAFERING

Föreviga alla värdefulla minnen med oss

BARNFOTO / BEBISFOTO / FAMILJEFOTO / SYSKONFOTO

Vill du besöka en fotograf som är fylld av värme, passion och yrkeskunnande, är Elite Studio rätt val för dig! För oss är foto en passion vi har förmånen att arbeta med dagligen.

Är ni sugna på att ta barnfoto? Då är det en barnfotograf i Göteborg ni behöver. Hos Elite Studio kan du ta del av specialister på barnfotografering.

Marknadens bästa kvalité på allt vi gör

Förutom att vi levererar digitala bilder i första hand, driver vi även vårt egna storformatstryckeri och sköter hela tryckprocessen i egen regi – allt för att alltid kunna stå för det vi levererar och garantera marknadens bästa kvalité på allt vi gör.

VILL DU VETA MER ELLER BOKA TID?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig

VARFÖR EN professionell FOTOGRAF?

Vi som arbetar på Elite Studio har alla flera års erfarenhet av fotografering och fotograferar allt från barnfoto och bebisfoto till familjefoto och syskonfoto.

4,9 av 5 i snittbetyg

Baserat på recensioner och betyg på Google, Facebook och Eniro

"Helt fantastiska! Gjorde hela fotograferingen till en lek för mina små grabbar. Jag hade inga förväntningar på att vi skulle få några bilder på min äldsta son, som har autism. Men den lekfulla uppsättningen och superproffsig fotograf lyckades ta magiska bilder. Tack, tack och åter tack för er!" / Sara

TAVLOR

Personligt, klassiskt, stilrent – du väljer själv!

Tack vare att vi har tryckeriet i egen regi så kan vi alltid erbjuda marknadens bästa material till förmånliga priser. Vi har material på foto som du troligen aldrig sett – tex våra laminerade fotografering som är helt skyddade från både fingeravtryck som tidens tand.

Välj och vraka bland över 3000 ramar för att hitta din favorit.

Behöver du hjälp så bokar vi gärna ett separat möte för att hitta just den lösning som passar dina önskemål bäst

"Vi har fotograferat båda våra barn hos Josefine på Elite Studio när de var 6 månader gamla. Vi är jättenöjda! Under fotograferingen hanterade hon barnen jättebra, bilderna fick vi snabbt efter fotograferingen och de blev så fina och proffsigt gjorda. Rekommenderar varmt" / Helena ​

SYSKONFOTOGRAFERING& FAMILJEFOTOGRAFERING

Är det en familjefotografering ni är ute efter ska ni givetvis få en familjefotograf. Vi ser till att du får med dig ett familjefoto hem som alla är nöjda med.

Hela familjen är välkommen till vår fotostudio i Göteborg och vi tar både ensambilder på ert barn och bilder med barnet tillsammans med övriga familjen.

NYFÖDDFOTO

Föreviga barnets första veckor med en nyföddfotografering. Vi rekommenderar från vecka 1 – vecka 4 för att få till de där mysiga bilderna när bebis sover. Självklart bokar vi alltid med extra gott om tid så det finns tid för både blöjbyte och matpaus utan att det ska kännas stressigt – vi arbetar med fotografi för att det är det vi älskar och det vill vi dela med oss av både under fotograferingen och när du tittar på dina bilder lång tid efteråt.

FAQ

Ni betalar endast för de bilder ni vill beställa, köper ni dessutom mer än 4 digitala bilder så får ni 995kr i rabatt

Du hittar vår fullständiga prislista här

Vid bokning för fotografering så erbjuds 90 minuter, vilket ger utrymme för eventuell matpaus, blöjbyte och såklart lite bus. Men framförallt en fotografering som passar er och eran takt.

Under fotograferingen ges flera valmöjligheter när det kommer till variation på bilder och ni får gärna komma med egna idéer.

 
Målet med fotograferingen är att ni ska få välja mellan ca 40 – 60 st bra bilder med så stor variation som möjligt -val av bilder sker sedan online cirka 1-2 veckor efter fotografering
Vi finns i vår härliga lokal på Södra Ågatan 18B, Mölndal – på samma gata som bl.a Kakelpalatzet
 
Precis utanför har vi flera gratis parkeringsplatser tillägna till våra kunder.
 
Med lokaltrafik är ”Lackarebäck” den närmaste hållplatsen och ligger cirka 200 meter från oss!
GPS; använd gärna Google Maps – sök på ”Elite Studio” så hittar ni lätt till oss!
Övrig kontakt och kartor; http://www.elitestudio.se/kontakt/

 

Vi jobbar bara med fakturabetalning (självklart har vi skippat fakturakostnader).
När du har fått hem ditt webbgalleri och valt dina bilder så får du hem en faktura, när den är fullbetald så får du tillgång till din order.
Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!