fbpx

Harrys Falkenberg – Ny meny och lite stämningsbilder!

Harrys Falkenberg - Elite Studio Södra

Med god marginal till hösten så bokade Harrys Falkenberg oss för en plåtning av deras nya meny. Fantastiskt roligt då vi på Elite Studio Södra har jobbat med detta många gånger innan. Statisterna är personalen som var så trevliga och hjälpte till att skapa en underbar stämning i bilderna. 

Harrys Falkenberg - Elite Studio Södra

Vi börjar denna härliga dag med att först fotografera med drönare. Väl inne så börjar vi med stämningsbilderna och lite mingel.

Harrys Falkenberg - Elite Studio Södra

Vi brukar spendera drygt en timme med att plåta i alla olika områden med statisterna för att sedan fokusera på matbilder i en timme.

För att allt ska fungera så smidigt som möjligt så riggar vi en blixt med en 100cm softbox och beställer fram maten i omgångar så att kockarna kan fokusera fullt ut för bästa resultat. 

Vi hann med att filma lite kort och sitter fortfarande med redigeringen och är förhoppningsvis klara inom kort. 

Vi älskar att utföra denna typ av fotografering och filmning ute hos kund. Förarbete med planering, 3 timmar på plats och redigering ingår i våra färdiga paket. Då vi ofta får en kreativ frihet så brukar detta även påskynda processen för kunden och 4 dagars leverans under 2019 är garanterad! 

Slink gärna in på vår Företagssida för att få mer information om en plåtning / filmning hos er. 

Harrys Falkenberg - Elite Studio SödraHarrys Falkenberg - Elite Studio SödraHarrys Falkenberg - Elite Studio Södra

Har ni besökt Harrys Falkenberg? De har en riktigt fin och modern inredning med både bildar och Shuffleboard och personalen är riktigt skön. De lever verkligen upp till sitt motto ’I gott sällskap” 

Fantastiskt vällagad mat och spännande drinkar gör det enkelt att återvända gång på gång samt att de har Bordshockey tävlingar och Quiz torsdagar så det aldrig blir tråkigt. 

Till hösten så kommer det även en Krogshow. Men mer om det i ett annat inlägg!

Med vänliga hälsningar, 

Julio Chang 

Harrys Falkenberg - Elite Studio Södra Harrys Falkenberg - Elite Studio Södra

 

Lämna en kommentar

Skrolla till toppen

KONTAKTA OSS

Skriv dina uppgifter i kontaktformuläret så återkommer vi så fort vi kan!